Flott avslutning på oktober 2021: Jentetur til hytta til Siri på Norefjell. Været ser ikke ut til å bli så bra, men denne siste dagen er en deilig og solfylt avslutning på en fantastisk høstmåned. Vi rakk en liten spasertur før mørket la seg over fjellheimen.

Min første hjemmesnekra hettegenser🤪

Det skjer ting her på øya. I Pytterønningen skal det bygges 64 boenheter, og de er godt i gang med planarbeidet. Her jobbes det lange dager.

Satte deigen i går kveld, bakte ut i formiddag. Kaldhevet solsikkebrød fra Tines matblogg. Fantastisk godt, luftig og enkelt å lage!

  • Mange svaner i bukta ved Engø.

  • Og Ludvig må stadig luftes så han ikke tisser inne.

  • Ludvig er veldig interessert i spillet særlig i terningen og brikkene!

  • Fredag og vi maler skumle bilder.

  • Lørdag, og vi baker marsipankake.

  • Etter kakefesten må vi ut å lufte Ludvig og oss selv. Her i Grimestadbukta.

Taket må byttes.

Fredag 22. Helgen starter med at Ludvig kommer og okkuperer huset vårt med sovebur, lekedyr, matsekk og masse energi. Han skal holde oss med selskap fram til søndag. Med hunden godt plassert baki eiers volvo, kjører vi for å hente Jenny på skolen. Hun skal være sammen med oss og passe Ludvig mens pappa’n legger nytt tak på kårhuset. Godt at oktoberdagen er varm og tørr.

Søndagstur på Hvasser. Fantastisk høstvær med skyfri, klar og knallblå himmel, nesten vindstille og deilig temperatur. Vi møter Draugen på Sønstegård når vi koser oss med nista. Han stikker opp av vannet og soler seg bare noen armlengder unna. Og sivet i motlys......

For en morgen! Full fart i hvalfangstmonumentet og frokost fra Maison Grabot

Fredag 15. okt.

Vi våkner til en strålende klar oktoberdag. Sola skinner gjennom løvet på trærne som skiller P-plassen og veien. I rundkjøringen spruter vannet ivrig rundt hvalfangermonumentet, og vi rusler nordover på jakt etter konditoriet Maison Grabot. Vel framme velger vi ut noen godbiter som vi nyter i bilen før vi setter nesa hjemover til øya vår.

Vært på nydelig konsert; Henriette synger Cohen, i Sandefjord. Fantastisk malerier på støyskjerm !

Færder farvel❤️

Willebassa på tur med fajmoj😍

Vi er blitt «onkel» og «tante» til denne herlige vesle krabaten😍

Tirsdagsdamene er på tur igjen. Denne gangen stolpejakt på Solvang. I skogen ved Månedammen ble vi overfalt av regn, og vi fant blomkålsopp! Dagen ble avsluttet hjemme med nydelig rødvin og bønnechili med chips.

Jo mer vi rydder i hagen, jo verre blir det🤣🤣

Lørdag og oppholdsvær! Til og med sol! Og vi bråbestemmer oss for å rydde i uteboden og hagen. Skikkelig sjau. Boden blir romslig igjen, og vi stabler ting som skal kastes ute. Vi tømmer kjøkkenhagen, høster gulrøtter og purre og plukker ned de siste restene etter drivhuset. Til og med syklene får vask og stell!